• Naast onze vriendelijke prijzen hebben wij een "kunst aan huis service"*. Voor de bezorgservice vragen wij een afstand gerelateerde bijdrage in de reiskosten, groot € 0,19 per km (vice versa). Bij Online- en Directe aankoop van een werk is de verzending / bezorgservice gratis.

  • Weet u precies wat u graag wilt, dát werk van díe kunstenaar - u bent misschien verzamelaar- dan is koop of huurkoop waarschijnlijk meer uw ding. Internetgalerie Borchgreve biedt beide opties. De kunstuitleen speelt in op huurwensen. Het is laagdrempelig en u kunt al kunst lenen vanaf ca. 3 euro per maand.

  • Houdt u ervan om regelmatig van kunstwerk te wisselen? Of wilt u eerst rustig bekijken of een bepaald kunstwerk wel past bij het interieur? U wilt niet te veel besteden? Dan is kunst huren of kunst sparen misschien iets voor u.

Directe aankoop

In dit geval komen maakt u gebruik van onze "kunst aan huisservice"*. Op verzoek nemen wij eventueel enkele kunstwerken mee en kunt u thuis bekijken wat bij uw interieur past.

Wij versturen u een rekening welke u binnen 14 dagen voldoet.

Huurkoop

Bij duurdere werken (informeer naar de mogelijkheden) is huurkoop een optie. U hoeft dan het werk niet in één keer te betalen.

Na aanbetaling van 25 % betaalt u het restant in 12 maandelijkse termijnen, renteloos. Na betaling van de laatste (12e) termijn is de koop definitief.

Voorbeeld:

Prijs schilderij € 800,00: aanbetaling van 25% = € 100,00 + 12 rest termijnen van € 50,00

Kunst aan huis service

Naast onze vriendelijke prijzen hebben wij een "kunst aan huis service"*.

Voor de bezorgservice vragen wij een afstand gerelateerde bijdrage in de reiskosten, groot € 0,19 per km (vice versa).

Bij Online- en Directe aankoop van een werk is de verzending / bezorgservice gratis.

Kunst huren

Kunst huren met mogelijkheid tot ruilen.

Bij het huren van ingelijste kunst, hanteren wij voor particulieren een laag huurtarief van 1,5 % per maand. U bouwt dan echter geen spaartegoed op.

Besluit u binnen 6 maanden toch te kopen, dan wordt de helft van de betaalde huur terugbetaald c.q. verrekend.

Bij kunst sparen en kunst huren kan maximaal 2 keer per jaar een kunstwerk worden omgeruild.

Niet alle werken zijn te huur. Maar wel bij veruit de meeste kunstwerken. Wij informeren u graag!

Voorbeeld:

Prijs schilderij € 800,00: huurprijs van 1,5% = € 12,00 per maand.

Kunst sparen

Kunst sparen is het lenen van ingelijste kunst, waarbij maandelijks spaartegoed wordt opgebouwd.

Particulieren betalen daarvoor een leengedeelte (kostenvergoeding) van 0,5 % en een spaargedeelte van 3,5 % Het maandbedrag komt daarmee uit op 4%.

Het opgebouwde spaartegoed is en blijft van de klant. Het kan worden aangewend voor de aankoop van het gehuurde kunstwerk maar ook voor andere werken. En besluit u binnen 6 maanden toch tot aankoop, dan wordt het al betaalde leengedeelte terug betaald.

Kunst sparen is mogelijk bij 95 % van onze collectie.

Voorbeeld:

Prijs schilderij € 800,00: leendeel 0,5% = € 4,00 per maand + spaardeel 3,5% = € 28,00 maakt een totaalbedrag van € 32,00 per maand