Galerie Borchgreve (NB. in maart gesloten i.v.m. verbouwing) staat voor een online galerie en voor een fysieke galerie op ons woonadres in het prachtige Van Goghdorp Nuenen.

Onze collectie bestaat voornamelijk uit werk van Nederlandse kunstenaars. De kunstwerken zijn unieke werken zoals schilderijen of originele grafische werken in oplage, zoals: zeefdruk, litho, ets, en dergelijke.

Via de website kunt u kennis nemen van de kunstwerken die we in huis hebben. U kunt selecteren op kunstenaar, onderwerp, soort en techniek. Het is daarmee een handig middel om een eerste keuze te kunnen maken.

In onze Galerie in Nuenen presenteren we u een deel van onze kleurige kunstwerken en beelden. De overige kunstwerken staan in depot en kunnen bezichtigd worden op een groot touchscherm. Deze kunstwerken kunnen bij interesse voor u uit depot gehaald worden.

Wilt u een of meerdere werken bezichtigen, Klik dan op de button Interesse van het betreffende kunstwerk en MAAK EEN AFSPRAAK

U kunt ook zonder afspraak onze galerie te Nuenen bezoeken en wel vrijdags tussen 13.00 u – 17.00 u en zaterdags tussen 13.00 u en 17.00 u. U kunt bij ons ook terecht voor inlijstwerk en aantrekkelijk geprijsde kunst uit de kunst-outlet. Tenslotte willen we in 2019  gaan starten met enkele weekend exposities. Informatie daarover volgt.

Een palet aan mogelijkheden

Wij willen het u zo aantrekkelijk en comfortabel mogelijk maken om in uw huis of bedrijf passende kunst te tonen en van te genieten. U kunt daartoe gebruik maken van diverse leen- en koopopties en onze “kunst aan huis service”.

Geïnteresseerd wat allemaal mogelijk is? Blader door onze website en neem contact met ons op.

BEKIJK ONZE MOGELIJKHEDEN